Den vilda trädgården

 

blommor knutenNär vi köpte Torpet var trädgården i fantastiskt skick. Damen som ägde det innan oss hade minst sagt gröna fingrar. Hon hade valt att spendera de senaste tjugo åren utanför istället för inuti huset. Pioner, Dahlior, syrener, olika buskar och träd växte tillsammans och bildade en fin känsla. Dessvärre har varken jag eller min man lika gröna fingrar och vi har ju mest lagt vår energi på att få till innemiljön istället… Så nu har vi istället börjat fundera på hur vi vill forma trädgården på det viset vi vill och framför allt kan för att ta hand om trädgården på bästa vis. Ännu blommar syren, Pioner, Lupiner och Prästkragar till min stora lycka! Det är ju så härligt att plocka en bukett och smycka insidan av huset. När vi blir klara med renoveringen av huset ska trädgården få sitt också, allt har sin tid.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *