Mitt Drömhus med stort D

29621-2DSC_0017
Jag och min man hade letat hus under en tid men hade egentligen ingen brådska att hitta något. Plötsligt dök bilden ovan upp på Hemnet.
Ett arkitektritat stenhus byggt i 20-tals stil. Huset hade varit en gammal tjänstemannabostad i Korsnäs ägo.

Planlösning Sekelskiftesvillan

Huset uppfyllde flertalet av mina kriterier från mina gamla husskisser och jag var såld! Sedan unga år har jag skissat på hur mitt drömhus skulle kunna se ut. Planlösningarna har varit många och varierat genom åren. Men jag har alltid återkommit till att jag har ritat dubbeldörrar genom hela huset. Att kunna se genom hela huset ut på baksidan när man kliver in i hallen har varit en av mina visioner. Aldrig trodde jag väl att jag skulle ha sådan tur att jag skulle hitta mitt Drömhus med stort D.

Foto: Svensk fastighetsförmedlingKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *