Nu kör vi!

Hej och varmt välkomna till vår värld, eller ska vi kanske säga världar! För lite så är tanken med denna blogg, vi vill bjuda in er läsare till våra olika projekt som pågår i våra olika typer av boenden och även visa er våra inredningsprojekt som pågår utanför våra egna hem.

Vi bjuder härmed in er till den arkitektritade villan i sekelskiftesstil som ligger i bruksmiljö, där varje millimeter renoveras och förvaltas i tidstypisk anda med en tvist av nutida inredning från den moderna tidsepok vi lever i nu. Vi vill ta er med på rundtur i radhuset från 70-talet där ytorna byggdes för familjeliv och funktion men ändå med spelrum för att måla med inredning, färger och loppisfynd. Och så har vi 1900-tals torpet i Hälsingland. Med dess faluröda ytterväggar och bubbliga fönsterrutor och trägolv och vackra vyer genom köksfönstret kommer ni få hänga med på en upprustningsresa där vattenledningarna installeras i samspel med träpanel och bondromantik.

Ja ni hör ju!

Vi tänkte dessutom dela med oss av våra favoriter i inredningsvärlden och göra hembesök i inspirerande miljöer kring oss allt i en blandning av våra loppisfynd, tapeter, möbelbyggen, inredning av omöjliga ytor, styling, möten och inspiration.

Välkomna hem till oss!

/Sofia och Madeleine

namnteckningKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *