Pinnstolarna

Ibland fotar jag i mörkret och hoppas på det bästa, tyvärr gick det halvbra den gången det var dags att fota förebilder med mobilkameran på pinnstolarna från Blocket, men desto bättre blir ju efterbilderna, visst?

Vi behövde nya stolar till matplatsen i vardagsrummet och jag hade letat i flera butiker men inte hittat några stabila och sköna trästolar någonstans. Men när jag vände mig till älskade Blocket dök dessa upp. Billiga dessutom. Det tog förstås några timmar och några varv med färg men det var det värt. Jag valde att måla dem i en ljusgrå matt nyans. Jag tycker gråa toner passar bra och plockar upp grafiska mönster lätt, som här med mattan. Köpte några extra stolar att ta fram när det blir galej med.

 

Före:

förebildstolar1

 

Efter:

stolsryggar

matplats2Matta Ikea, Stola Blocket, Lampor Rödakorset, Ampel Rummet, Bord Ikea, Prints Desenio.

Bland damm & dekor

2 Svar till “Pinnstolarna”

    • Sofia

      Nej de är handmålade med pensel! Det tog sin lilla tid och man fick vakta noga så det inte rann alldeles för mycket! Spraymåla eller med målarspruta fungerar säkert ännu bättre 🙂

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *