Platsbyggd Kabyss


IMG_3447
Man kan nog inte få för mycket förvaring i ett barnrum. Så mycket prylar som ska få plats på (i det här fallet) ganska liten yta. I Vs rum valde vi att platsbygga en kabyss. En mysig plats att sova på men också väldigt praktiskt då den även kan användas till soffa när han har många kompisar hemma. Förvaringen under sängen sväljer allt från stora kartonger av påbörjade legobyggen till utklädningskläder osv.

IMG_0083
Just denna typ av sängkoja lämpar sig väldigt väl då man precis som vi har snedtak på övervåningen. Ett bra sätt att utnyttja all yta som annars kan vara ett lite klurigt utrymme att möblera. Flaggspelet hittade jag på butiken Livly i Stockholm.Flaggspel Numero 74, Döskallekudde Ellos, Koskinnskuddar Åhléns, Matta Ellos, Bäddset Åhléns, Filt Åhléns

Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *