Det perfekta motivet att köpa ett perfekt motiv!

När jag fick syn på Megapostern på bloggen Bonjour Vintage för första gången var det klippt. Det var ju just den storleken och den typen av motiv som behövdes på väggen ovanför köksbordet! Eftersom väggen var alldeles nymålad efter köksrenoveringen så ville jag helst ha en stor tavla istället för en hel tavelvägg pågrund av alla små hål som skulle bildas av ett helt tavelkollage. Madeleine på Bonjour Vintage hade även hon placerat tavlan vid köksbordet så jag inspirerades av hennes idé rakt av skulle man kunna säga.  Ibland faller jag pladask över bilder och kan inte sluta tänka på dem. Det händer inte ofta så när det väl händer måste jag passa på.

bordm

Färgen på väggen heter Vårvinter och Megapostern går att köpa här tillsammans med massor av andra fina motiv.Megaposter Le Kiosk, Bord Ikea ps kollektionen, Matta Åhléns, Fågellampa DesignTorget, Ampel Lagerhaus

Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *