Farstukvist javisst!

Farstukvisten har verkligen saknats på torpet! Huskroppen har sett lite naken ut från  entrésidan. Jag tror att det suttit någon form av farstukvist där tidigare, men av någon anledning så revs den och ersattes med en provisorisk variant. Det hade varit så roligt att se bilder från förr på hur allt såg ut,  och jag ska absolut forska mer om det i framtiden! Tyvärr hanns det inte med nu när det blev dags att bygga en ny till entré till torpet, men samtidigt kanske huset förlåter oss när vi gör vårt bästa för att det ska passa in med resten av charmen.

förstaildtorpetskalad

En bild från mobilkamera från vårt första besök vid torpet

Efter många timmar på google och pinterest bestämde vi oss för en enkel variant som bas till farstukvisten. Den nya gula dörren kommer att få stå i fokus tillsammans med snickarglädjen som min pappa ritat och tillverkat. Det känns väldigt fint att han får sätta sin snickarkonst på vårt hus, och tanken att det kanske kommer sitta kvar där när vi lämnar huset vidare i framtiden till våra barn eller kanske till någon helt annan person så kommer det finnas ett avtryck från just min pappa och ett bevis på att vi bott där och lagt tid på kära torpet för att det ska slippa känna sig så väldigt naken.farstukvist

Nu börjar formen synas och ta plats

13128943_10153742152936859_577213903_o

En första skiss på snickarglädjen (kanske är det någon som googlar runt liksom vi gjorde och finner inspiration av denna, varsågod att inspireras av denna isåfall!)

 Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *