Hotellvarianten

Nu när vi är på väg att få klart ett nytt badrum på övervåningen så blev jag ju inspirerad att rensa i linneförrådet bland de gamla handdukarna. Herregud så mycket handdukar vi hade! De flesta i olika urtvättade valörer. Inte så snyggt att hänga in i ett nytt badrum. Nä så nu har här rensats och en hel stor sopsäck är nu fylld med gamla handdukar som har sett sina bästa dagar.

Jag har inte gjort mig av med dem än, utan jag vill först testa om min nya teori kommer att fungera. Jag har en tanke att köra på hotellvarianten. Här hemma tvättar vi handdukar i parti och minut. Och jag tror inte att det är för att de duschas mer här än oss någon annan. Utan jag tror att vi helt enkelt slarvar och tar nya handdukar hela tiden trots att den man har inte hunnit bli smutsig. Så nu är jag trött på det och tänkte se om detta fungerar att ha en bestämd dag då samtliga handdukar byts. Det kanske låter hårt, men jag tror att det kommer att underlätta samt att vi kommer att tvätta mindre.

Tänker att jag ska ha två fina uppsättningar av handdukar till familjen samt en uppsättning till gästerna, som även kan användas till solhanddukar på sommaren.

De ljusgrå handdukarna nedan köpte jag förra året från HM Home. Och har varit supernöjd med dem och dess kvalitet. Dom ser fortfarande ut som nya trots att de används flitigt här hemma.

HM handduk

4 st av dessa 70X140 cm HM Home


HM Handhandduk
6 st av dessa 30×50 cm HM Home

Mitt senaste köp är dessa mörkgrå handdukar som också är från HM Home.

HM Handduk Grå4 st av dessa 70×140 cm HM Home 

HM Home Gäst

6 st av dessa 30×50 HM Home

Till vår 9-åriga kille har vi köpt denna handduk som han kan ha med sig i gympapåsen.   Jag och min man ska också införskaffa oss varsin handduk som man kan ha med sig i träningsväskan. Här tänker jag att det är bra att de blir udda handdukar så man vet vems handduk som är vems.

HM Handduk Viggo

1 st 70×140 HM Home

Uppsättningen av handdukar till gästerna är införskaffade sedan tidigare från ILVA, har tyvärr ingen bild på dem då de utgått från deras sortiment. Men färgen på dem är i en mörk gammelrosa ton.

Nu återstår att se om hotellvarianten blir en flipp eller flopp? Jag lovar att återkomma med hur det gick.

 Handdukar HM Home

Bild lånad från HM Home

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Hotellvarianten – så gick det! | Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *