Kapprummet – så blev det!


Hall 1.1
Hall 1.3
Nu är kapprummet klart! Vi valde efter lite huvudbry att bygga skostället enligt alternativ 1. Skoställ är ju sällan en vacker installation i ett hem men skoförvaring är ju ett måste. Därför har jag försökt att bygga ett skoställ som inte signalerar ett traditionellt skoställ. Att platsbygga ett skoställ ger ju direkt en härligare känsla tycker jag men att undvika de traditionella mellanrummen gör ju också sitt till. Opraktiskt kanske några skulle tycka, men då vi kan välja att ställa blöta skor i vindfånget innan vi kommer in i hallen underlättar ju så klart.

Hall 2

Nu börjar det äntligen kännas som en fungerade hall. Skorna har fått sin plats. Vi har en liten korg till barnen så de enkelt kan klä av sig mössor och vantar. Samt krokar i deras höjd för att kunna hänga av sig ryggsäck och jacka. I en hall är det enkelhet och bra förvaring som är nyckeln till ordning och reda. Är det för krångligt att klä av sig så hamnar kläderna på golvet, huller om buller. Och mötas av detta kaos det första man gör när man öppnar dörren kan ju få vem som helst att bara vilja vända om och stänga dörren bakom sig. Så har i alla fall jag känt många gånger.

hall 1.4
Hall 1.2

Det vi nu saknar i vår hall är en plats att kunna sitta på. En liten bänk, soffa eller fåtölj av något slag skulle jag vilja få till. Sittplatsen är tänkt att placeras mitt emot kapprummet.Krokar och beslag Gävle Byggmarknad, Korg Ikea, Hattlådor och resväskor loppis

Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *