Kapprummet

Bland det första vi gjorde när vi flyttade in var att bygga en platsbyggd hatthylla med klädstång under som sväljer massor av ytterkläder. Men sen stannande bygget i kapprummet av. Det bruna elementet ställde till det för oss då det blev svårt att få plats med skoförvaring och lågt hängande krokar för barnen. Hatthylla hall

Nu, snart fyra år senare, har elementet bytts ut till en mindre variant som frigör väggyta för att fästa krokar till de små liven. Skostället har stötts och blötts om hur det skall se ut för att få den där platsbyggda känslan trots att den inte kan löpa från vägg till vägg pga elementet. I helgen har vi kommit så här långt. Nu är frågan, alternativ 1 eller 2?

Alternativ 1.skoställ hall alternativ 1

Alternativ 2.

Skoställ hall alternativ 2Bland Damm & Dekor

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Kapprummet – så blev det! – Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *