Läshörnan

Läshörna Vardagsrum

Jag tycker alltid det är läskigt att sätta upp grejer på väggarna när det är nytapetserat. Men nu äntligen har jag tagit mod till mig och fått upp två tavlor ovanför läsfåtöljen, vilket såklart gjorde att det kändes mer som en helhet i läshörnan. Motiven är gamla fotografier på min mormor och morfar. Har man fina fotografier som ligger och dammar i någon låda eller än värre på någon hårddisk så tycker jag verkligen man skall försöka rama in dem och integrera dem i inredningen. Det gör ditt hem mer personligt!

Vardagsrum läshörnaFåtölj Ikea, Soffor EM, Vardagsrumsbord Bohem, Golvlampor Lampbutiken i Gävle, Kuddar HM Home, Gardiner Olsson tyger, serveringsvagn blocketfynd, ljusstakar Svensk tenn.

Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *