Loppishajen

Har ni sett henne?
Det är faktiskt en fröjd att gå på loppisar med denna loppishaj, någon vassare blick för fynd har jag sällan skådat. Jag tycker själv om att loppis- och antikfynda men det är inte alla gånger så lätt som man kanske tror, att hitta fynden och sen kunna tänka in dem i rätt miljö som gör dem rättvisa. Men detta är som sagt min vän och bloggpartner Sofia en fena på!

IMG_4530
Några klipp hann även jag lägga vantarna på från veckans loppisrunda 🙂 Som till exempel denna coola lampa. Här står den i vårt nya badrum men jag tror den skall få pryda en annan plats i vårt hem. Har dock inte riktigt bestämt mig var än… Hittade även ett trasigt gammalt golvur som jag inte kunde motstå. Har en tanke om vart den ska hamna men det får bli ett senare projekt. Den kräver lite omsorg innan den kan ta plats här hemma. Så tills vidare får den stå i garaget.

Viggos rum resväskor
Dessa gamla resväskor fick också följa med hem efter loppisturen och står nu i Vs rum. Perfekt för att samla diverse grejer i. Just nu leks det mycket med  Beyblades här hemma. Och då är en av dessa resväskor en perfekt förvaring för alla dessa blades. Väskan används till och med som arena för att snurra dessa blades i. Två flugor i en smäll!Lampa och resväskor kommer från Erikshjälpen

Bland Damm & Dekor

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Spejarlista vid loppisrunda – Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *