Packa pappas kappsäck

väskor2

Leksaker kan verkligen ligga och drälla överallt. Och även om de flesta barn har fina rum att hänga i så vill de ju självklart vara där vi vuxna är. I vårt fall är vi mest i vardagsrummet under vakentiden. Därför ville jag gärna ha en förvaring för leksakerna där de är lättillgängliga för B under dagen och lätta för oss att städa undan på kvällen när vi vuxna vill pusta ut i soffan en stund. Jag vet inte hur ni fungerar men för mig kan totalt avslappning endast uppstå när rummet är ihop plockat.

Jag  (och även Madde) har under en tid köpt på mig lite äldre resväskor, köpte dem mest för att jag tycker de är så fina men inte vetat vad jag skulle stoppa i dem men dessa passar nu  perfekt som leksaksförvaring! Jag är medveten om att det finns en risk att de inte kommer leva för alltid när de tjänar oss på detta viset But it´s better to burn hard than to fade away som en vis man sade hehe. Vad jag vill säga med det är väl att saker ska användas, som ni ser har dessa väskor redan används flitigt!

sheep

sheep2

Mest ser det väl ut såhär under dagtid plus ett helt golv täckte med diverse leksaker och andra skatter som lekts med under dagen…

barnhand

 

Och när lugnet lagt sig…

v-rumgolvp

Tada! Städat!

 Soffa Mio, Matta Ikea, Skolaffischer gåva, Tapeter Boråstapeter, Resväskor fynd, Taklampa Bolagret, Ljusslinga Åhléns,

Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *