Pågående projekt här hemma

Jag vet inte riktigt hur det går till men vi lyckas alltid ha flera projekt igång samtidigt här hemma. Vet inte hur många gånger vi har sagt till oss själva att vi skall göra ett projekt i taget men vips så är vi igång med något parallellprojekt. Lekstugan har varit ett sådant projekt, men nu är vi igång igen efter en liten paus. Förra sommaren fick vi lilla A och då fick de mesta här hemma stå tillbaka för att njuta till fullo av den första tiden med henne.
Nu fyller hon snart 1 år! Och det ska firas med 1 års kalas för henne och hennes jämnåriga kompisar i vår trädgård. Så nu vill vi gärna bli färdiga med lekstugan utvändigt till kalaset.

Här får ni se några bilder från starten av bygget.

huskroppaltanbyggetakläggning
Så här långt har vi kommit i år. Foderbrädor är på plats och lekstugan är snart färdig-grundad. I veckan fortsätter snickerierna och målningsarbetet. Taket på tornet skall läggas och balkongen ska få ett räcke. Samt dörrar och fönster skall göras. Ja ni hör ju, vi har jobb så vi klarar oss!

balkong lekstugastaketvy lekstugaBland Damm & Dekor

2 Svar till “Pågående projekt här hemma”

 1. Fashiolita

  Supersnyggt!! Så härligt för barnen att leka där..?? hur högt är det? Till övre takstolen och takfoten, vet du?

  Kram

  Svara
 2. Madde

  Tack! Vad roligt att höra! 🙂 Ja jag hoppas barnen kommer tycka det är mysigt att få sitt egna lilla krypin. Ursäktar för sent svar men jag kunde inte måtten på rak arm, så nu har jag varit ute och mätt 🙂 Till takstolen är det 2,54 m och till takfoten 1,52 m.
  Kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *