Platsbyggd bokhylla del 1


29621-2_DSC6564

Detta är en före-bild lånad från mäklarbilderna på huset. Vardagsrummet är ett avlångt rum med stor potential, men ett ganska klurigt rum att möblera för att få till en mysig och varm känsla i rummet. Själva placeringen av sofforna känns rätt självklara då man givetvis vill ha dem runt den öppna spisen. Jag gillar också möjligheten att inte behöva möblera längs med väggarna. Dock krävs det något bakom sofforna som både fyller en funktion men som också kan skapa en mysigare känsla till detta relativt stora rum. Om man har något för fjuttigt bakom sofforna kan det lätt känns ängsligt att sitta med ryggen emot det tomma utrymmet.

Ritning platsbyggd bokhylla
Idéen om en platsbyggd bokhylla tog fart.

IMG_1423
Efter en del skissande var det sedan dags att försöka få en känsla på hur stor plats bokhyllan skulle ta. Jag tejpade på golvet för att lättare se hur det skulle bli. Vid detta skede kliar det i fingrarna för att få börja bygga!

 Bland Damm & Dekor

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Platsbyggd bokhylla del 6 | Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *