Prickiga väggar

En rulle med svart vinylplast räcker långt! Har man ett rum med exempelvis vita väggar och vill göra en snabb förändring kan man ju göra som jag har gjort på kontoret hemma i radhuset.

IMG_5229

Klipp ut ett gäng cirklar och lek runt på väggarna!

Till dessa cirklar använde jag mig av ett värmeljus som mall och ville inte att de skulle vara helt jämna i kanterna när jag gick loss med saxen.

IMG_5249

Jag som älskar prickar hittade en prickig tapet som jag tyckte mycket om. Dock kände jag att den var alldeles för dyr för mig just där och då… Men så ploppade idén upp om att använda vinylplasten som jag hade kvar sedan andra projekt!

lampa

Jag gillar när det inte är helt perfekt, så mina cirklar får sitta lite här och där. Eftersom det är vinylplast är det ju bara att möblera om dem igen om det skulle se helt galet ut eller i värsta fall pilla bort.

 

 Vinylplast hittas på välsorterad färgaffär, Hyllsystem Ikea, Svarta förvaringslådor Åhléns

Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *