Tapetkärlek

Måste visa er den här vackra tapeten som jag tyvärr bara hittade en rulle av på fyndrundan med Madde. Jag tänker att den kan vara fin att tapetsera i ett skåp, eller klippa ut till i en tavelsamling med olika ramar. Finns många alternativ för ensamma fina tapetrullar!

tapet tapetlampa

Jag spanar alltid efter tapetrullar på loppisrundorna. Men läste dock i UnderbaraClaras blogg att riktigt gamla tapeter kan innehålla gifter som inte är godkända i dagens tapetproduktioner så man får tänka till lite innan man kärar ned sig i läckra retromönster. Inspireras kan man alltid få göra. Kanske till och med fota av tapeten och tillverka den som fototapet?

En gång hade jag riktigt tur och hittade 10 rullar av en grå fin modell från Boråstapeter som räckte precis att tapetsera vardagsrummet i stugan. Tio kronor styck, 100kr för ett helt rum!

Såhär fint blev det när det nästan var färdigt.

 

314743_10151260717994152_461491002_n kakelugnvrum

 Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *