När man inte kan låta bli…

En regel när jag loppisfyndar brukar vara att saken alltid ska ha en funktion eller given plats i hemmet, annars blir fynden lätt stående i förrådet eller säljs vidare. Ibland väljer jag dock att blunda för den regeln som när den här fantastiska fåtöljen för ynka 100 kronor dök upp på Rödakorset härom veckan. Älskar formen på den och den senapsgula färgen med, dock skär den sig med andra gula detaljer i vårt vardagsrum…kanske blundar jag för det eller så ger mig på ett färgningsförsök med textilfärg, kostar på mig en omklädning eller hittar en helt ny plats åt fåtöljen. Alternativen är många och den som lever får se, fåtöljen får i alla fall stanna kvar i någon form hemma hos mig!

fåtöljgul

IMG_0131

Inköpställen: Kudde från Ikea, fåtölj Röda korset.

Foto: Bland Damm & Dekor

 

 Ett Svar till “När man inte kan låta bli…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *