Walk in Closet

Walk in Closet
Min walk in closet har vi byggt i anslutning till tvättstugan i källaren. Det är både för- och nackdelar med att ha sin garderob i källaren och sitt sovrum på övervåningen. Men jag tror fördelarna överväger ändå att ha den i källaren. En av de största fördelarna är ju att kunna vika och hänga in tvätten direkt utan att behöva bära upp den för alla trappor. Nackdelarna som jag tror min man främst stör sig på är när jag på morgonen råkar ta hans morgonrock för att jag måste ha glömt min i källaren. Inte så vidare populärt här hemma…

29621-2_DSC6618
Dessa två bilder är tagna ur ganska exakt samma vinkel. För er som undrar var fönstret och dörren tog vägen så satte vi upp en mellanvägg i detta ganska avlånga rum. Bilden är lånad från de gamla mäklarbilderna.

WIC förebild köpmandisk
Byrån som vi bygger in är en gamla köpmandisk som jag hittade på blocket. Så glad att jag till slut fann just denna då den är precis så liten som den behövde vara för att få plats där den skulle stå.

WIC förebild målat WIC förebild Klänning
Ja! det är min bröllopsklänning som skymtar fram. Den står där som ett smycke för hela rummet och varje gång jag kommer in här påminns jag om en av dom mest minnesvärda dagarna i mitt liv. Idén om att ha klänningen stående framme och synlig kan jag tyvärr inte ta åt mig äran för, utan det var min svägerska som kom på den briljanta idén och om jag är glad för det!

WIC förebild Erik
IMG_2466
Här sätter jag upp easycover som sedan målas i en dovt lila ton.

WIC förebild moodboard
Heltäckningsmattan går i en ljust pudrig rosa ton men slår även i lite champagnefärg beroende på ljuset. Observera vad den heter… tyckte det kändes passade 😉

WIC förebild mattprovBland Damm & Dekor

2 Svar till “Walk in Closet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *