Action på auktionen

Eller nä, det var väl inte mer action på den här auktionen än vad det brukar vara, vissa saker blir snordyra och andra riktiga kap! Precis som det ska vara.

Som avslutning på midsommarhelgen stod det alltså auktion på schemat under söndagen. Det visade sig vara väldigt populärt och fullt med spekulanter, eftersom det låg på promenadavstånd från Torpet så tog jag min mamma under armen och gick dit.

moped

Det fanns många saker under visningen som jag kunde tänka mig att buda på, den största snackisen verkade vara den här mopeden. Den fick en ny lycklig ägare för runt tvåtusen-lappen tror jag.

hylla

rammel

lokatt2

husvagn

auktion

När själva budgivningen drog igång förstod jag att det skulle bli en lång väntetid om jag skulle vänta in mina span. Speciellt när varenda liten pinal från alla byggnader skulle ropas upp till och med varje liten servettring och tomtenisse i porslin… så jag gav upp och promenerade hem till Torpet och fortsatte möblera med mina egna saker där istället. Nu när alla saker hemma i Torpet legat i lådor under renoveringen så kändes det nästan som att ha en egen liten auktion hemma, fast med mindre action såklart!Bland damm och dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *