Barnrum

Tänkte att ni skulle få kika in i V:s rum. Har ju inte visat er så mycket därifrån än och det beror ju på att det fortfarande inte riktigt är klart. Men barnrum är ju ständigt föränderliga och detta rum likaså. Men här kommer i alla fall lite nya bilder.

sängsängen
Den platsbyggda Kabyssen var ett önskemål som V hade då vi skulle göra om i hans rum. Han önskade sig en sängkoja, så så fick det bli. Tänkte jag ska visa er lite senare bilderna från byggnationen av den. Vi har medvetet gjort den mer till en säng/soffa än en koja! För att den senare ska kunna fungera i ett tonårsrum.

natthylla 2natthylla
V:s nattuksbord. Ny ram från Zara Home, har tyvärr inte hunnit framkalla bild dit än.

hylla

En variant av stringhylla från IKEA.

Leksakslåda

Denna leksakslåda sväljer hur mycket som helst samt att den gör att det blir väldigt lätt att städa, vilket aldrig är fel. Har satt hjul på trälådan så att den lättare går att flytta dit man vill ha den.

pennor sideboard 2 sideboard

Hylla och lådor från IKEA. Ovanför denna möbel är det tänkt att bli en tavelvägg. Så för tillfället spanar jag efter roliga motiv och saker att rama in och hänga på väggen. De tre motiven som redan är inramade är tidigare loppisfynd. Gamla tidningar från 50-talet. 

Tavlor Viggos rum resväskorBland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *