Dörren så blev det!

guladörren

Nu är den gula dörren äntligen på plats. Och himlars vad gul den är! Fast på ett bra sätt såklart, blir glad varje gång jag tittar på den! Är också nöjd över att vi valde en i trä istället för ”plast”  och varianten med klarglas i rutorna, ljusinsläppet i hallen blev mycket bättre än tidigare.

Köpte dörren från Sparfönster. Hade aldrig hört talas om dom tidigare och vi hade bara sett en ritad skiss på dörren tidigare så det var lite pirr i magen innan leveransen kom fram…Så vi är glada att det ändå blev bra!

guladörren-öppenwww.sparfonster.se

Bland damm och dekor

6 Svar till “Dörren så blev det!”

 1. Ida Skoglund

  Det blir så fantastiskt bra allting i torpet!! Ser med spänning fram emot köket ? Kikar förbi nån dag ?

  Svara
 2. Martina

  Alltså den där dörren…jag kan typ inte sluta tänka på den… så himla fin! Jag vill ha en också….men kanske en grön. Klarglas -stort plus!

  Svara
  • Sofia

   Haha vad rolig du är ☺️ Hittills kan jag verkligen rekommendera den! Var också väldigt sugen på en grön men var lite orolig att det skulle bli konstigt mot taket. Men om du köper kan jag njuta av din ☺️

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *