Fixardag på Torpet

Vår familj på min mans sida har startat en jättebra tradition under de senaste åren, vi kallar den för fixardag! Oftast utspelar sig fixardagen under våren och den går till som så att den familj som önskar fixardag hemma hos sig skapar ett facebookevent med datum och plats och skriver i arbetsuppgifter för dagen. När fixardagen ska äga rum sluter familjemedlemmar upp med sina olika kompetenser redo att fixa i/utanför huset! Någon kanske målar, någon gräver i en rabatt någon kanske bygger nått och en annan kokar kaffe eller åker med släpkärran till tippen. Alla gör så gott de kan! Personligen tycker jag att det är en strålande idé för att man får så mycket gjort under en och samma dag när man är många som hjälper till. Den som arrangerar dagen bjuder på mat och fika! Ibland avslutas hela kalaset med en liten fest. För några helger sedan arrangerade A:s syster en fixardag och den här sköna junihelgen var det vår tur att arrangera i Torpet!

målningS

Det var full aktivitet i varje vrå kring torpet. Penslar, rollers, släpkärra, motorsåg, slipmaskiner och skruvdragare jobbade för fullt i händerna på familjemedlemmarna i olika åldrar! Vi fick så mycket gjort!

ikeastommar

grindfix traktor syrenhus

Klockan var runt sju snåret på kvällen när de sista lämnade torpet för en gemensam middag! Underbart! Tack vare den här dagen minskade stressnivån rejält inför allt som behövs fixas.

Fixardagar är de bästa, testa ni med!

Bland damm och dekor

2 Svar till “Fixardag på Torpet”

• Sofia

Hej Therese! Tack snälla för din kommentar, så roligt att höra ? ha en fin kväll!

Svara