Hedvigs trädgård

IMG_5599

IMG_5605

Lite i utkanten från stadens centrum i Gävle ligger Hedvigs Trädgård. Det är en gammal handelsträdgård som genom åren vuxit som koncept och blivit ett riktigt fint ställe att hänga på. Blommor, inredning och ett superbra kafé är en finfin kombination om man vill spendera några fina timmar i inspirerande miljö! Något som vi gjorde här tidigare i veckan.

Vi tog en varsin bebis under armen och satte oss i deras trädgårdskafé och åt en god lunch samtidigt som vi planerade ett inredningsprojekt som vi lite senare skulle genomföra i Sekelskiftesvillan.

Efter lunchen (och rabarberpajen) vandrade vi runt i trädgården och klämde på blommor, några fick följa med hem till projektet.

IMG_5608

IMG_5609

IMG_5611

När barnen somnat gick vi vidare in i växthusen och gick loss bland krukor och alla fina inredningsdetaljer där i inne. Vi hittade hur mycket som helst av roliga växter och små detaljer att matcha ihop, så roligt och inspirerande!

IMG_5618

IMG_5622

IMG_5623

Sedan tog vi inköp, bebisar och ett av de fina Eukalyptusträden ni ser på bilden och åkte hem till Sekelskiftesvillan. Om det spännande projektet där kommer ni få läsa mer om i ett annat inlägg här på bloggen framöver… Tills dess: Gör ett besök på denna Gävlepärla!

 Bland damm och dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *