Möblera dina väggar

En tavelvägg passar i varje hem och i så gott som i varje rum, till och med på toaletten! Ett kollage behöver ju inte heller bara innehålla tavlor det är ju samlingen i sig som gör det intressant för ögat att betrakta och lägger man till en udda detalj blir det ju bara ännu mer personligt! Det roliga är man lätt kan byta ut en tavla eller ett föremål då och då på så sätt kan det få ett helt nytt liv där på väggen!

gallerist

Med den här mallen kan man låtas inspireras av lite olika sätt att bygga tavelkollage på. Variationerna är ju oändliga beroende på hur tavlorna ser ut såklart…Tänkte vi skulle kika på lite olika varianter!

gammaltochnytt

Den här tavelväggen tycker jag ger ett varmt och ombonat intryck då det är blandat av olika typer av ramar och motiv. Det känns som att dyr konst blandats med prints och loppisfynd. Tillsammans passar de alldeles utmärkt ihop och tänk vad smart att ha ett kollage vid middagsbordet, får man slut på samtalsämnen vid middagsbjudningen är det ju bara att peka ut en tavla och börja diskutera. Eller om man sitter och äter fil en tidig morgon och ingen annan är vaken då kan man ju förlora tankarna i en tavla istället.

utspridd

Här är en annan variant att placera en lampa mitt i härligheten. Klart ens fina tavlor ska belysas! Gillar också att tavlorna placerats lite här och där men ändå bildar en fin helhet tillsammans. Extrafint med spegeln!

pålist

Den gamla trotjänaren tavellisten är inte helt fel heller! Tavlor ståendes på golvet är också fint. Dock ej så praktiskt under småbarnsåren dessvärre…

undertrappa

Varför placera tavlor I trappan när man kan placera dom Under! Galet snyggt!

pop

Här följer alla bilder samma tema och i likadana svarta ramar sätter de prägel på hela rummet!

mängder

Som ett eget litet Fotografiska hemma!

lågtvidmatplats

Även här ett kollage vid matplatsen, men här hänger bilderna istället lågt ner och med större motiv, en helt annan känsla med de smala svarta ramarna! Läckert tycker jag!

mystik

Slutligen ett kollage tätt tätt ihop med dimmiga smått magiska motiv. Tokgillar det här med!Samtliga foton kommer från Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *