Rum i rummet

matplatsjordglob

En liten titt på vår matsalsdel i vardagsrummet. Vårt vardagsrum är ganska avlångt och rymmer både plats för soffhörna och ett större matbord. Här sitter vi ofta vid större middagar med kompisar eller med familjen under högtiderna. Bordet är ju perfekt med iläggsskivor när vi är många.

matplats2

Hela rummet är målat i vitt som bas, och på kortsidorna har jag valt en stark kontrast färg i grått och på andra sidan rummet en grafisk tapet. På så sätt blir det rum i rummet!

v-rumgolvpBord och matta från Ikea, Stolar köpta från Blocket, Lampor hemmaprojekt, Ampel från Rummet i Sundsvall, Sverigekarta Second hand, Prints i tavlor från www.desenio.se, Soffa Mio, Tapet Boråstapeter

Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *