Säker stil

Säkerstil boken
Denna bok unnande jag mig själv i julklapp. Efter min graviditet kände jag en sån längtan efter att kunna klä mig snyggt. Men det eviga problemet är ju att man har ju inget att sätta på sig trots att garderoben är proppfull. Så efter att ha läst boken känner jag mig nu superinspirerad.

Nu har jag påbörjat resan mot min nya garderob! Steg 1, Rensa! Jag har rensat förut i min garderob, men jag har alltid fallit för nostalgin till många plagg. Jag kan tycka om plagg trots att jag aldrig använder dem. Men denna gång så rensade jag med hjälp av säker stil boken istället för med bara hjärtat. Några plagg har jag behållit som minne som jag tänker kan vara roligt för min dotter att ärva eller klä ut sig i, men annars har jag renast hårt.

En stor fördel med min nuvarande garderob är ju att man har bra överblick på vad man har i den när det mesta hänger  just på galgar. I många år reste jag mycket i mitt jobb och hade dålig  koll på garderoben då endast delar av garderoben var framme och resten var nerpackat i lådor. Och med så dålig koll har det resulterat i  mycket av samma sak. Typ baslinnen, som jag har haft dille på!

Men nu med bra överblick över kläderna har jag inget längre att skylla på. Dags att skaffa ordning och förhoppningsvis kommer det bli enklare att klä så sig när man rensat bort allt man inte använder.

Dressingroom
Så här ser det ut efter rensningen i garderoben! Många tomma galgar men ändå en härlig känsla.Bland Damm & Dekor

3 Svar till “Säker stil”

 1. Pernilla

  Men oj, det här är alltså din garderob? Trodde det var en inspirations bild! Super fint!
  Kan inte sluta läsa er blogg, här står ju allt jag behöver veta till renoveringen av vår övervåning 😉
  Jag gissar att ni har platsbyggt allt i garderoben själv, är det en befintlig byrå ni har byggt in?

  Svara
  • Madde

   Åh vad roligt att du gillar bloggen och att du finner inspiration! Det är ju precis det man önskar att få höra när man bloggar! 🙂 haha ja det är min garderob, en riktig dröm som har gått i uppfyllelse! Å jajamen den är platsbyggd. Byrån är en gammal köpmandisk som jag hittade på blocket med en glasskiva ovanpå så man kan se vad som gömmer sig i de översta lådorna. Om du har missat så finns det ett inlägg om hur vi gick tillväga när vi byggde garderoben under kategorin walk in closet. Tusen tack för alla fina kommentarer, vi blir så glada för varenda rad! Kram 🙂

   Svara
 2. Pernilla

  Jag är nog er hängivnaste läsare, kikar in varje dag, haha =) men det är så kul när man hittar folk som har samma stil som en själv. Och just nu när vi ska renovera övervåningen gör jag nästan inget annat än att leta inspiration, även fast jag redan har varje liten detalj planerad..

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *