Spejarlista vid loppisrunda

Gemensamt för mig och Madde när vi går på våra Loppisrundor är att hålla utkik efter vissa saker. Ibland är vi på jakt efter något specifikt föremål som vi behöver som inredningsdetalj i ett projekt men oftast är det bara för rena nöjets skull vi strosar runt och kollar och då finns det lite saker som är extra bra att hålla utkik efter!

 Ida Magntorn har skrivit en loppislista i sin blogg om saker som hon brukar hålla ögonen extra mycket öppna för när hon är ute på fyndjakt. Våra listor är väldigit lika måste jag säga men jag skulle vilja lägga till:

Ut och fynda i sommar!

fynd

 Bland damm och dekor

2 Svar till “Spejarlista vid loppisrunda”

 1. Therese

  Älskar, älskar loppisar verkligen! Men tycker det är svårt att hitta bra loppisar i och kring Gävle. Har ni några tips som ni kan dela med er av..?

  Svara
  • Madde

   Hej Therese! Ja visst är det roligt med loppisar! 🙂 Ja, vi har ju våra favoritställen som ofta levererar men spanar alltid efter nya guldkorn. Vi kan absolut tipsa om våra favoriter! Håll utkik på bloggen så kommer det ett inlägg inom kort! Kram 🙂 Ps. vilken fin blogg du hade! Ds

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *