Uteplatsens makeover!

Mellan regnskurarna och A:s sovstunder kämpar jag med att försöka slipa klart vårt nya utebord. Ska bli så kul att sen få lasera bordet så att träets ådring får träda fram. Men tills dess så planerar jag för uteplatsens makeover! Som ni ser, så finns det en del att göra!

baksidan poolområdet

Innan jag gav mig iväg ut på shoppingtur idag så gjorde jag en moodboard för att kunna ha något att falla tillbaka på när man väl står där i butiken och vacklar mellan olika vackra ting.

Skärmklipp 2016-06-16 22.33.40

Och så här blev moodboarden! Bordet är ju som sagt in the making! Men vi behöver sköna och tåliga stolar till bordet som tål att stå ute. Inte helt lätt att hitta, visade det sig. Många snygga stolar går ju bort på grund av att de inte tål att stå ute i all väderlek. Här ovan är det en stol från IKEA som är gjord i plast som skulle kunna funka att stå ute. Den skulle även kunna bli en skön kontrast mot bordet som ska få en vintagekänsla. Hmm får nog klura ett tag till innan jag bestämmer mig.

Vad det gäller växter så har jag i alla fall fallit pladask för Jätteverbena! De blir omkring 1,5 m höga utan att välta. Blommar från juli till senhösten och ska vara lättodlade. Låter nästan för bra för att vara sant. Så denna växt kommer jag spana efter när jag skall till handelsträdgården.Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *