Badrumslycka

Som ni kanske minns har vi under våren pysslat med en hel del renovering av Torpet. Och nu under de senaste dagarna skulle man faktiskt kunna säga att vi börjar närma oss målet med den här omgången utav torprenoveringen. Klar blir man ju aldrig som husägare…

Tänkte vi skulle kika närmare på ett av de nya rummen, nämligen det viktigaste och den egentligen anledningen till att vi drog igång den här galna resan, nämligen badrummet!

Såhär såg det ut i April under själva byggprogessen…

utbyggnadtoainne

Och nu ser det ut såhär…

badrumhel

Från utedass i vedbod till ett funktionellt badrum med dusch, WC och till och med en tvättmaskin. Grät nästan en skvätt lyckotårar  när jag duschade första gången. Det är så himla skönt att det äntligen är färdigt!

Funktion är ju prio ett i detta badrum, många saker ska rymmas på liten yta. Efter som det lilla fönstret ligger mot skogen så är det ett ganska mörkt rum. Så med denna bild som inspiration så tänkte jag att vad tusan, vi kör på mörkt och mysigt!

image

Bild lånad från Pinterest

Vi valde en mörkgrå matta på golvet och de mörkblåväggarna målades i färgen Deco blue S7010-R90B. På bild kan färgen uppfattas som svart men på plats skimrar färgen i en blågrön nyans. Badrumsinredningen från Ikea fick äran att tillsammans med bröstpanelen ljusa upp rummet en aning.

spegelhandfat

fonster2

lampaspegel

Spegeln hade jag redan uppe på vinden och lampan är ett loppisfynd.

spegelhandfat

badrumfonster

Härmed förklarar jag torptoan invigd och jag lovar er fler bilder från badrummet i framtiden. Nu när det ju faktiskt äntligen är färdigt!

 Badrumsinredning från Ikea

Bland damm och dekor

2 Svar till “Badrumslycka”

 1. Martina

  Så fint!! Kan förstå lyckan vid första duschen…och varje gång ni ska tvätta händerna på B…. så härligt! Rinnande vatten ur en kran är ju faktiskt riktigt lyxigt! 🙂

  Svara
  • Sofia

   Det är helt underbart! Eller man hajjar till av ett surrande ljud och inser att det är tvättmaskinen som går ?
   Samtidigt som man står och diskar inomhus!!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *