Det blir inte alltid som man tänkt sig

Precis som med loppisfynd ogillar jag att köpa nya saker utan att de ska ha en funktion och en given plats hemma. Under åren har vi samlat på oss alldeles för mycket saker som vi inte behöver eller ens gillar längre. Då är det bättre att köpa hållbara och tidlösa saker som man kan ha flera användningsområde för. Som den här silvriga vasen som jag hade tänkt skulle fungera fint tillsammans med en stor yvig bukett men som sedan visade sig att inte alls vilja fungera som blomvas utan mycket hellre som redskapshållare till mina köksredskap som jag samlat på mig i strävansmålet att byta ut alla plastredaskap i köket. När de står framme såhär är det lättare att komma ihåg att använda dem med. Tillsammans med glasvasen står den på skärbrädan som min pappa tillverkat av spillbitar och där kommer den antagligen stå kvar länge. Ja tills jag behöver skära bröd på skärbrädan då, men ja ni hajjar va?

Summering: Hurra för hållbara material som kan fungera på flera olika sätt!

stilebencitronVaser Hemtex,

Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *