9-års Kalas!

Blanddammochdekor_kalas_1
I helgen var det kalasdags igen! V fyllde 9 år och hade bjudit sina vänner på poolkalas. Därför kändes det perfekt att återanvända idén från picknickkalaset som vi hade för lilla A och hennes vänner. Med detta koncept behöver man inte bekymra sig över spill, blöta badkläder, eller tillräckligt med stolar till alla. Jag kunde återanvända mycket av det jag redan hade sedan tidigare kalas och endast komplettera med några få detaljer som jag fyndade på loppis och rea på IKEA och vips så fungerade det även för ett kalas för lite äldre barn.


Blanddammochdekor_kalas_5
Blanddammochdekor_kalas_3Blanddammochdekor_kalas_9Blanddammochdekor_kalas_10 Blanddammochdekor_kalas_4 Blanddammochdekor_kalas_7 Blanddammochdekor_kalas_8 Blanddammochdekor_kalas_11 Blanddammochdekor_kalas_12 Blanddammochdekor_kalas_13 Blanddammochdekor_kalas_14 Blanddammochdekor_kalas_15 Blanddammochdekor_kalas_16Blanddammochdekor_kalas_6Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *