En kvist av det gröna

vedspis2

Här och var står det sommarbuketter i olika storlekar och formen i Torpet. Det gäller att passa på att njuta av det fina naturen erbjuder alldeles gratis nu. På Vedspisen finns det mycket utrymme nu när eldningen inte är lika aktiv under sommarmånaderna. gronahyllan2

Mycket av ge klassiska sommarblommorna börjar sjunga på sista bladet just nu här hos oss, men tittar man förbi det finns det fortfarande mycket vackert att plocka med sig in.

ormbunke

De mest känsliga krukväxterna hemifrån radhuset får snällt följa med till torpet på sommaren, pelargoner passar ju rätt bra in i stugidyllen med eller hur?

pelargon2

sparrisblommasovrumpelargon

För mig känns inte mitt hem komplett utan växtlighet. Men det är verkligen svårt att veta vad som överlever bäst och längst i hemmets alla olika ljusinsläpp eller brist på detsamma… Eftersom jag inte har så värst gröna fingrar när det kommer till trädgårdsskötsel så lägger jag desto mer krut på sånt som förvaras i kruka. Och i vasen med sommarblommor då!Bland damm och dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *