En speciell plats

Engeltofta från havet
När vi senast var ute med båten tog vi en tur förbi Engeltofta. En plats som betyder mycket för oss. Det var nämligen där jag och E gifte oss idag för 5 år sedan.

Madeleine & Eriks Bröllop 2011 (Lågupplösta) (60)
Vigseln hade vi vid vattnet nedanför residenset för att sedan gå upp och fortsätta festen uppe i den gamla grosshandlarvillan. Vid mitt första besök till platsen så kände jag redan vid promenaden längs med grusvägen ner mot Engeltofta, att det här var rätt plats för oss. Det infann sig ett lugn här ute som jag kände igen från de norrländska skogarna där jag är uppväxt.

Madeleine & Eriks Bröllop 2011 (Lågupplösta) (106)Madeleine & Eriks Bröllop 2011 (Lågupplösta) (442)Madeleine & Eriks Bröllop 2011 (Lågupplösta) (444)Madeleine & Eriks Bröllop 2011 (Lågupplösta) (446)Madeleine & Eriks Bröllop 2011 (Lågupplösta) (450)Madeleine & Eriks Bröllop 2011 (Lågupplösta) (452)Madeleine & Eriks Bröllop 2011 (Lågupplösta) (490)Madeleine & Eriks Bröllop 2011 (Lågupplösta) (517)Madeleine & Eriks Bröllop 2011 (Lågupplösta) (523)Madeleine & Eriks Bröllop 2011 (Lågupplösta) (533)Madeleine & Eriks Bröllop 2011 (Lågupplösta) (535)Madeleine & Eriks Bröllop 2011 (Lågupplösta) (543)
Går ni giftastankar? Slå till, för det är en otroligt häftig dag att få ha delat tillsammans med alla nära och kära, och inte minst med den du håller kär!

Vi kommer fira vår dag med att åka bort ett dygn utan barn och bara rå om varandra! Så nu ska här packas klart och invänta världens bästa farmor som ska komma och ta hand om lilla A medan vi är borta. Då det är mammavecka för V så är det bara A som behöver en barnvakt denna gång.

Ha en underbar dag!Fotograf Ewa Salmi

3 Svar till “En speciell plats”

 1. Martina

  Ursäkta min nyfikenhet, men jag måste bara få fråga.. vad finns det i de supersöta små askarna? 🙂

  Svara
  • Madde

   Bara roligt att få frågor! ? I de pyntade små tändsticksaskarna lade vi en chokladbit till alla gästerna ?

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *