Gyllene loppisfynd

Ramlade över det här på min senaste loppisrunda…

högmedmässing

En hög med mässing!

Först tänkte jag att det bara var skrot, men när jag började kolla efter vad som faktiskt låg i korgen så visade det sig vara flera krokar att hänga handdukar på, toarulle-hållare, samt lite andra mässingsdetaljer. De väger en del och har samma nyans så jag gissar att de kanske har suttit tillsammans i något tjusigt badrum? Kanske på ett hotell?

mässingtoa

Lämnade först hela lådan som var märkt med 70kr för allt, men sen funderade jag ett varv till och kom fram till att vi behöver ju faktiskt allt som fanns i korgen till vårt nya badrum i torpet! Planen är att hålla väggarna mörka där inne och då kan det vara riktigt tjusigt med en putsad mässingskrok som bryter av. Hoppas det blir bra, annars får jag skänka iväg det till någon annan som behöver lite gyllene flärd på toan!

Ni kommer givetvis få se resultatet när allt är klart!Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *