I Spåkulan!

Brevbress 1
Förra sommaren på vår semester besökte vi Svenskt tenn butiken på Strandvägen i Stockholm. En fantastik butik att bara strosa i och inspireras av allt de vackra som finns där. Och man kan säga att det var precis det vi gjorde, inspireras! För att, vår son som då skulle fylla 8 år den sommaren fick syn på en glaskula som de hade i butiken. I hans ögon var det en magisk spåkula, och vips så åkte den upp som nummer ett på hans önskelista!
Efter bara en halv sekunds övervägande så kände jag att det var fel prisklass på denna spåkula. Men vad gör man? Vi ville ju försöka uppfylla hans önskningar till hans födelsedag. Så jag tänkte att en glaskula ska man väl kunna hitta till ett mer lämpligt pris till en åttaåring. Men ack, så lätt var det inte, och ingen spåkula hittade vi till hans födelsedag den sommaren. Detta har sedan fallit i glömska under året som har gott, men på min senaste spontanloppis i Pepparkaksfabriken så fann jag denna vackra glasskapelse som jag fyndade för 50-lappen!

brevpress 2BrevpressBrevpress 3
Så här ska nu denna magiska spåkula få bli ett litet paket som V ska få till sin 9-årsdag. Jag håller tummarna att han fortfarande önskar sig en spåkula. Den som väntar på nått gott… ni vet!Pepparkaksfabriken utanför Östhammar

Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *