Loppis i Pepparkaksfabriken!

Pepparkaksfabriken entre
I den gamla nedlagda Pepparkaksfabriken strax utanför Östhammar kan man loppisfynda det mesta mellan himmel och jord. Har jag vägarna förbi här stannar jag mer än gärna till, och just denna dag hade jag just vägarna förbi!

Pepparkaksfabriken stegePepparkaksfabriken ApaPapparkaksfabriken Barntavlorpapparkaksfabriken Europa kartaPapparkaksfabriken RadioPepparkaksfabriken saxPapparkaksfabriken
Tiden var inte oändlig denna dag så jag hann inte vända upp och ner på varje pinal, men ett litet fynd gjorde jag minsan! Denna lilla pinal var så himla fin och helst av allt skulle jag gärna behållit den själv, men jag vet en som förhoppningsvis blir ännu gladare för den och som faktiskt har önskat sig en sådan grej så det får bli vår lilla V:s födelsedagspresent ändå trots allt.

I all hast hann jag inte fota mitt fynd i butiken, men jag lovar att foto den idag och lägga upp bilder så snart jag kan!Pepparkaksfabriken

Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *