En plats för sommarens lata dagar!

Vår uteplats börjar ta form och som jag njuter av alla fina dagar vi redan har haft här med sol och bad. Och det bästa av allt, semestern har inte ens börjat! Nästa vecka går E på långledighet och vi har hela Juli månad och en bit in i Augusti att se fram emot tillsammans.

Lavender stol 1
Älskar mina nya betongkrukor från House Doctor! I dem har jag planterat fjärilslavendel och olivbuske. Ja ni hörde rätt, denna olivbuske är inte på stam. Lite ovanlig tydligen, denna växt sprang jag på av en slump då jag var och letade krukor till uteplatsen på Ove Jansson. Har man inte varit på Oves på ett tag eller kanske aldrig så tycker jag det är värt ett besök. För de har verkligen snäppat upp sig vad det gäller inredning till schyssta priser. Bland annat så hittade jag House Doctor krukorna där!

utebord 1 utebord 5 utebord 6 utebord 11Betongkrukor House Doctor, Kruka i rotting plantagen, Grå kruka Blomsterlandet, Stolar Ikea, Bord byggt själva, ljuslykta Erikshjälpen i Gävle

Bland Damm & Dekor

2 Svar till “En plats för sommarens lata dagar!”

  1. Villa Grön

    Krukorna är såå fina verkligen! Blir så glad av er blogg, för varje gång jag går in får jag en massa inspiration och intressant läsning. Kul också med en blogg i samma stad som en själv, så man får lite lokala tips. Superbra!

    Svara
  2. Madde

    Tack så hemskt mycket!!! 🙂 Gör ett glädjeskutt av att få så fin komplimang! 🙂 Håller med dig att det är kul att man kan hitta bloggare i sin egen stad! Mer sånt tycker jag! 😉

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *