Den blåvita samlingen

tallrikar

Sakta men säkert växer den blåvita samlingen i tallrikslådan hemma i Torpet. Tycker så mycket om att blanda och mixa de olika motiven när jag dukar och det känns lite som när man var liten och kämpade mot syskonen för att få det ”vackraste tallriken” till middagen. Det vackraste motivet var en bild på Bellman och hans tjej som hade picknick i Hagaparken… ”tyvärr” finns inte den just tallriken kvar (om inte någon av mina systrar lagt beslag på den i smyg?) men i Torpköket finns nu en hög med blåvita tallrikar att välja på, ska bli spännande att se om vår B kommer välja ut någon tallrik som sin favorit i framtiden.

tallrikarsamling

tallrikshylla

Hittade förresten några tappra strån av Blåklint i trädgården i helgen. De hade vågat sig upp ur en övergiven och överkörd fd rabatt. Måste så fler i vår när det blir ordning i trädgården igen.

BlåklintSamtliga tallrikar är loppisfynd eller present från familj och vänner.

Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *