Lekstugan

Nu går vi in i hösten med en ny och fräsch kostym! Bloggen har fått sig en makeover och vi är så glada för det! Vad tycker ni om den?
Ni har väl inte missat att vi även finns på Facebook, Pinterest och Instagram?

Mellan regnskurarna försöker vi såga och kapa det som ska bli köket i vår lilla lekstuga. Ska bli så kul att snart få inreda den. Men medan vi snickrar klart där inne tänker jag visa er hur det utvändiga blev.

Bland damm & dekor_lekstuga_3
Designen på lekstugan har jag inspirerats av min gamla bloggfavorit ”its a house”! Tyvärr bloggar inte hon längre men man kan följa henne på instagram om man vill.

Bland damm & dekor_lekstuga_5
Bland damm & dekor_lekstuga_4
Bland damm & dekor_lekstuga_2
En rostig gammal dörrknopp hittade vi på Nacka byggnadsvård när vi var där i somras. Jag undra vad den har suttit tidigare? Blir alltid så nyfiken då det är gamla grejer. Den har nu fått lite färg och sen fick den pryda lekstugedörren.

Bland damm & dekor_lekstuga_1
Färgerna utvändigt på lekstugan är samma som vi har på huset likväl spröjsen i fönstren är också en detalj som vi gjort för att efterlikna det. Dock var det ju svårt att få den exakt lika, då huset både saknar ett torn och är byggt i sten. Men man gör väl vad man kan 😉

Bland damm & dekor_lekstuga_6
Det vi saknar är att hitta en rutschkana som passar till lekstugan. Inte helt lätt visade det sig att vara. Den ska monteras från balkongen så det är därför vi saknar räcke på ena sidan fortfarande. Trots att stugan inte är helt klar än så tycker barnen det är superkul att leka här. Barn behöver ju verkligen inte mycket för att roa sig men jag hoppas och tror att de kommer tycka det blir mysigt när den sen är helt färdig!

Trevlig helg på er!Bland Damm & Dekor

6 Svar till “Lekstugan”

 1. Carita Paulusson

  Vilken fin lekstuga, den får betyg
  ?????
  Det blir spännande att få se den bli klar inuti också.
  /Carita

  Svara
  • Madde

   Tack snälla! 🙂 Ja tänk att den äntligen börjar stå redo för att lekas i! 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *