Loppisfynd och tre önskningar

Förra veckan åkte vi på en tvådagars visit till Hälsingland. Vi var nämligen och hälsade på hos Sofia i hennes torp! Och för mig och E var det faktiskt första besöket i denna lilla idyll, men absolut inte sista. Så kul att få se torpet i egen hög person och jag lovar, det är precis sådär idylliskt och vackert som bilderna visar därifrån. Helt helt underbart!

Under sommaren har vi ju inte setts så mycket som vi brukar, så gissa om vi hade en del att surra ikapp! Och om jag är inspirerad efter dessa två dygn! Ser nu faktiskt fram emot hösten och vad hösten har att erbjuda!

Förutom att jag och E åkte på stordäng i Trivial pursuit av värdparet så hann vi även bränna av några loppisar under besöket. Vill ni se vad som fick följa med hem?

Bland damm & dekor_loppisfynd_7
Mina planer om att ha ett sagotema i lilla A:s rum fortgår och då är det väl klart man ska ha en Anden i lampan! För 5 kr fick denna roliga detalj följa med hem.

Bland damm & dekor_loppisfynd_1 Bland damm & dekor_loppisfynd_3 Bland damm & dekor_loppisfynd_4 Bland damm & dekor_lopppisfynd_5Bland damm & dekor_loppisfynd_6Brevställ som kanske ska få ta plats i hallen alternativt på kontoret. Har inte bestämt mig än.

Jag hittade även ett skåp till A:s barnrum på en av Sofias favoritloppisar, Rosengatans lilla affär och café. Tyvärr tog jag ingen bild på det och inte heller köpte jag skåpet. Men jag har inte riktigt kunna släppa detta skåp, och har jag lite tur så kanske skåpet finns kvar. I sådana fall är det möjligt att jag åker och hämtar det i veckan. Så håll tummarna!Bland damm & dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *