Gävle by the sea -Kafé Eskö

utsidakafeesko

En av alla de fina sakerna jag tycker om med att bo i just Gävle är närheten till havet.  Så under söndagsmorgonen packade hela familjen in oss i bilen och åkte ut till Eskön, en liten idyllisk plats vid havet ungefär tjugo minuter från stan. Målet var frukostbuffén på gulliga Kafé Eskö. Jättefin frukost med pannkakor som avslutning på kalaset. Det är första året som Niklas och Meggi driver kaféet och handelsboden därute och vi får verkligen hoppas att de fortsätter minst ett år till för det här kan lätt bli en sommartradition. Dom håller öppet två veckor till så alla ni som bor i Gävle har fortfarande chansen att åka dit! kafeeskorostapetfrukostbuffelogakkafeeskomenypannkakorEfteråt promenerade vi en kort bit ned till vattnet för att doppa tårna i havet, men vår ettåring valde att doppa halva sig i ett stort glädjeplask! strandenesko

Den här frukostutflykt fick fem av fem pannkor av hela familjen så vi kan verkligen rekommendera denna Gävlepärla!

Här hittar du mer info om öppettider.Bland damm och dekor, Matbilder lånade från Kafé Eskös egna facebooksida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *