Makeover i Radhuset

Billy Ikea

Trodde jag skulle vara tömd på inredningslusten efter en sommar i torpet där precis alla rum skulle ställas i ordning efter renoveringen (är ju långt ifrån klar där men basen är ju någorlunda färdigt och det är mest detaljerna som saknas och att hitta dem har jag ju många år på mig att göra.) Men nu jag känner snarare tvärt om, inspirationen har verkligen återvänt och jag har börjat längta hem till radhuset för jag har så mycket tankar på vad jag vill göra om där! Det känns jätteroligt och så fort jag får chansen tänker jag ta Madde till hjälp och spåna fram en förändring och planen är att börja i vardagsrummet i radhuset.

matplatsstol

Jag är lite sugen på vita Ikea Billy-bokhyllor i matsalsdelen i vardagsrummet. Där de stora tavlorna hänger skulle Billy hyllorna placeras. Den här kombinationen tycker jag är rätt snygg:

billy4

Även denna variant med luckor är så fin:

billybokhylla2

Jag måste även bege mig på jakt efter en stor matta då jag snodde den gamla till torpet och även takbelysning och nya växter ska flyttas runt och köpas nytt.

Åh jag vill sätta fart alldeles nu!Bland damm och dekor, Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *