#Moodbord makeover i vardagsrummet

Nu har planeringen för vardagsrummet satt fart ordentligt! Billy-bokhyllorna från Ikea är redan köpta och tapeten sitter ju där den sitter redan! Jag har länge känt att jag vill att vardagsrummet ska vara en vuxenzon men ändå med en vind av färg och energi!

Så min tanke är att i matplatsdelen får stå för det ”vuxna” intrycket med grafiska färger i svart/vitt/grått med inslag av mässing, massor med böcker och så lite glasdetaljer.

Soffhörnan får bli mer lekfull och där tapeten får stå för det livliga och färgglada tillsammans med tavelväggen som både knyter ihop det grafiska och lekfulla på samma gång med hjälp av motiven på tavlorna.

Det hela blir en utmaning men en rolig utmaning! Jag ska dessutom tänka budget och använda så mycket som möjlig av det jag redan har hemma. Det svåraste är vilken sorts belysning jag vill ha över vardagssrumbordet…just nu pågår det en liten taklampstävling i mitt huvud mellan en modernare variant och en riktig retro alá 70-tal i rökigt glas. Får se vem som vinner!

Återkommer självklart med slutresultatet!Alla bilder fann jag på Google.se

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Från moodboard till färdigt resultat | Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *