Små lampskärmar till ljusslinga

lampskärmar loppis

lampskarmar loppisfynd

Under sommarens små loppisrundor har jag haft ögonen öppna efter små lampskärmar i ljusa toner som tillsammans ska få bilda en ljusslinga. Sakta men säkert växer samlingen och snart blir det dags för själva monteringen av ljusslingan. Här står de tillsammans med några fler av mina fynd och även tillsammans med några av Maddes loppisfynd som hon hittade under besöket hos oss i Hälsingetorpet! Vi tyckte de passade så fint ihop så de förtjänade att få fotograferas tillsammans.

lampskarmar2barnhand

Det var inte bara vi som tyckte att fynden var fina, även en liten gullig barnhand hade svårt att låta bli att känna lite på de fina fynden!Loppisfyndat

Bland damm och dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *