Solsken och en dammig trädgård

Sommarpratare i radion, vidöppna fönster och jordgubbar som lassas in i barnmunnar samtidigt som solen gassar utanför. Vi lever verkligen en sommaridyll här inne i torpköket dessa varma sommardagar. Här inne struntar man i att trädgården är en dammig öken med ledsna buskar och perenner som väntar på att få blomstra ikapp med huset igen. Allt har sin tid och det här året är det köket som får leva sommardrömmen efter renoveringsvåren. Nästa år lyssnar vi säkert på sommarpratarna på en filt på vår nya gräsmatta. Men i år hastar vi snabbt förbi den dammiga trädgården och hänger på stranden istället, det är rätt fint det med, nästan lika fint som känslan i mitt lantliga kök.

kokefter2

kaffekopparpelargon2

kokefter3

vag

 

 Bland damm och dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *