Ernst, var har du gömt fläkten?


ernst-kirchsteiger-barfota-700x1050
Ikväll är det dags igen! Sommar med Ernst. Ett härligt inspirerande program som skiljer sig från alla andra inredningsprogram i den aspekten att det inte är fokus på deadlines, budget eller arga snickare. Här är det fokus på att göra det bästa av stunden. Livet är här och nu och det ska man ta vara på. Kanske just därför jag älskar detta program så mycket, just för att jag själv är så dålig på det.

Och varje sommar då Ernst drar igång med ett av sina nya projekt så triggar han igång mitt sug igen efter att skaffa mig ett eget litet torp/stuga. En fristad från alla måsten och tvätthögar, en plats man bara kan åka till för att varva ner och umgås med familjen. Ja och kanske få renovera lite också 😉 sådär på Ernst-vis, utan stress.

Ernst har ju gjort några säsonger nu och de senaste åren har jag funderat på vad han har för speciallösning då han kör fläktfritt i sina kök?

Ernst kök 20102010 med fläkt

Ernst kök 20112011 med fläkt

Ernst kök 20122012 med fläkt

Ernst kök 20132013 utan fläkt

Ernst kök 20142014 utan fläkt

Ernst kök 20152015 utan fläkt

Ernst kök 20162016 utan fläkt

Alltså även detta år kör han utan traditionell köksfläkt. Hur funkar det? Eller väljer han bort den pga av att den är ivägen för tv kameran? Någon som vet?Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *