Att få nya vänner som vuxen

För ungefär ett år sedan gick vi på vår första föräldraträff i Bvc lokaler i hopp om att hitta några lediga mammor eller pappor att dricka kaffe med under några av de lediga föräldradagarna och kanske skulle vi ha turen hitta någon som var sugen på en promenad eller två. Ett år senare har vi gått från föräldralediga päron till ett gäng riktigt fina vänner! Tänk om vi hade vetat det när vi rullade in med våra små bebisar i väntrummet förra hösten. Att få nya nära vänner som vuxen är inte alltid det lättaste.

tjejhelg
Det var ju absolut värt att uppmärksammas så den här septemberhelgen packade vi ihop oss fem tjejer och åkte upp till hälsingetorpet över ett dygn.

När vi kom fram tog vi först en promenad för att tjejerna skulle få sig en bild kring hur området såg ut runtomkring torpet. Sedan dukade vi upp fint i köket och hade köpt med oss en riktigt tjusig höstbukett som fick sätta stämning i köket tillsammans med den goda maten och vinet.

promenad

dukning-1
dukning-15
dukning-2
dukning-3
dukning-4
dukning-5
dukning-7
dukning-13

Vi skulle ju kunna suttit där i köket och pladdrat hela kvällen men vi hade bokat in oss vid en rykande het badtunna nere vid älven på kvällskvisten och tur var väl det för himlarns vad mysigt det var att sitta i det heta vattnet för att sedan slänga sig i den iskalla älven i mörkret, ren hälsingemagi!

Efter några timmars bad åkte vi tillbaka till torpet och spelade TP och lyssnade på vinylspelaren tills några av oss somnade i soffan. Precis en sådan helg man behöver ibland, att bara pausa vardagen och bara vara med vänner och ha det gott tillsammans. Och för mig personligen kändes det extra fint att kunna bjuda in alla tjejerna till torpet och faktiskt känna ett lugn i att inte vara där för att fixa eller renovera, det är så pass färdigt där inne att man faktiskt kan koppla av och ha det härligt ett dygn tillsammans där och i miljön runt om kring.

 Bland damm och dekor

6 Svar till “Att få nya vänner som vuxen”

  • Sofia

   Tack gullis ☺️ Ja Hälsingland+vänner är en oslagbar kombo på alla sätt, både att visa nya vänner plus de man funnit där redan ❤️☺️

   Svara
 1. Annika

  Vilket fint inlägg om en fin helg! Tack igen för det 🙂
  Jag är också väldigt glad över denna nyvunna vänskap!

  Svara
 2. Martina

  Men åhh vad mysigt det lät… 🙂 Synd att man har så långt till det där mysiga torpet!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *