DIY huslampa

Igår trotsade jag det dåliga vädret och körde det första målningspasset inuti lekstugan. Både väggar, golv och inredning ska målas! Tack och lov säger jag bara för målarsprutan som jag och Sofia har investerat i. Världens bästa uppfinning. Det går ju så mycket fortare och blir så mycket snyggare resultat när man ska måla exempelvis möbler. Så idag återstår ett varv av grundfärg med kvist och spärrgrunden sen efter det ska det stänkas på med färg i olika härliga kulörer!

Men idag tänkte jag visa er mitt senaste fynd från Jysk. Nämligen denna huslåda som egentligen är till för prydnadssaker. Men här hemma fick det bli en lampa istället som är tänkt till V:s rum.

DIY Lampa Bland damm & dekor 2

Lamphållaren och lampan köpte jag på Clas ohlson.

DIY Lampa Bland damm & dekor 3DIY Lampa Bland damm & dekor 1 DIY Lampa Bland damm & dekor 4 DIY Lampa Bland damm & dekor 5Huslåda Jysk.// Lamphållare & lampa Clas Ohlson.

Bland Damm & Dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *