En ny hall tar form

måla teak

Jag har varit så väldigt trött på vår hall. Det har varit ett utrymme som jag snabbt rusat förbi efter att ha slängt av mig jackan. Ovanför klädkrokarna hänger ett stort proppskåp och det vet vi ju alla att det inte är särskilt snyggt och tänker man efter har ju hallen har en rätt viktig roll i hemmet eftersom det ju är det första vi möter innanför ytterdörren. Men efter att teakskåpet gjorde sin entré och svalde nästa alla skor vi äger kändes det plötsligt hoppfullt och jag som inte direkt är någon fena på att sy knåpade ihop ett draperi som dolde både klädkaos och proppskåp. I bara farten köpte ja en ny grå matta och nu känns hallen mycket mer inbjudande än innan. Tänk vad lite doldförvaring kan åstadkomma för ett hallkaos. Allt tackvare ett gammalt ärvt teakskåp och en målarspruta!

teakskap

 

 

hall

måla teak

Vill du också måla din teakmöbel kan du läsa mer här om hur jag gick tillväga.Teakskåp, ärvt/ Växt, plantagen/ Rundspegel, Rödakorset Brynäs/ Svartspegel, Ikea/ Matta, Åhléns/

Blanddamm och dekor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *